Wij geven werk betekenis

Onze merkbelofte is “Olympia geeft werk betekenis”. Zingeving is een belangrijke factor in het beleven van werkgeluk. Werk waarmee mensen invulling geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend en snel verandert zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen. Bij Olympia werken we samen met collega’s, kandidaten en klanten. Samen werken we aan een betere toekomst door te groeien en te kijken hoe het anders kan. De betekenis van werk en zin geven aan het werkende bestaan zijn onderdeel van de merkbelofte van en van werken bij Olympia.

Wij zijn Olympia

Dagelijks bieden we werk aan ruim 10.000 mensen vanuit ruim 130 vestigingen. Bij Olympia waait er een frisse wind en voel je de nieuwe energie. We bewegen van een traditioneel uitzendbureau naar een gids voor kandidaten en opdrachtgevers in de arbeidsmarkt van de toekomst. We zijn bezig onze nieuwe strategie te implementeren, onze merkbelofte uit te rollen en deze nog meer bekendheid te geven. Om dat te bereiken moeten we veel processen opnieuw inrichten en automatiseringskeuzes maken. We hebben een nieuw logo, huisstijl en pay-off. Olympia wordt dus grondig verbouwt tot een digitaal gedreven bedrijf met mooie en coole dingen, die onze medewerkers in staat stellen om werk van betekenis aan klant en kandidaat te blijven bieden. De human touch willen we hierbij natuurlijk niet uit het oog te verliezen. De doelstelling is om dit eind 2020 gerealiseerd te hebben. Per maart 2019 zijn wij gevestigd op de 16e en 17e etage van het Pharos-gebouw tegenover station Hoofddorp. Een inspirerende, moderne en bovenal duurzame werkplek. 

Jouw collega’s

Samen met 700 collega’s zorg je ervoor dat we onze services blijven verbeteren. Dat betekent goed luisteren, doorvragen en taken slimmer aanpakken, zodat we groeien en succesvoller worden. Bij Olympia heerst een open cultuur. Onze directie is toegankelijk voor iedereen. Heb je een goed idee? Dan krijg je van ons de kans en ruimte om dit uit te werken. We groeien toe naar een organisatie waar flexibele werktijden en gedeeltelijk locatie onafhankelijk werken normaal zijn. Om onze teamprestaties nog beter tot zijn recht te laten komen werken we deels al agile / scrum.
Kom op avontuur bij een organisatie die bruist van ondernemerschap, warme (en toch zakelijke) collegialiteit en grote ambities. Waar je persoonlijke ontwikkeling vorm krijgt, in een prettige werkomgeving met een grote diversiteit aan collega’s. Dát maakt werken bij Olympia uitdagend en vernieuwend. Benieuwd wie jouw toekomstige collega’s zijn? Bekijk ons LinkedIn profiel.

Nieuwe locatie OlympiaNieuwe locatie

Olympia heeft zich in Maart 2019 gevestigd in het Pharos-gebouw direct naast het NS station in Hoofddorp. Vanuit deze locatie heb je een fenomenaal uitzicht richting Den Haag, Amsterdam, Schiphol en de Haarlemmermeer. In een modern en duurzaam kantoorpand bieden we je een inspirerende werkplek voorzien van alle moderne gemakken. Neem alvast een kijkje in je toekomstige werkplek. Iedere dag wacht op jou een geweldige lunch geserveerd in Cape Karpa’s foodcourt in Pharos. De basis lunch wordt volledig vergoed door Olympia. Voor een warme of uitgebreide lunch reken je een kleine eigen bijdrage af. Aan het einde van de week vieren we onze successen regelmatig met een gezamenlijke borrel. Maandelijks wordt er ook door Pharos een gezellige borrel georganiseerd. 

Wat betekent werken bij Olympia?

Inspirerend & in beweging
We beloven je een omgeving waarin jij kan groeien en ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Je wilt impact hebben, het verschil maken én innovatief denken en doen.

Ondernemend & creatief
In onze ondernemende cultuur zien we problemen als uitdagingen, waar we met passie en creativiteit aan werken.

Ruimte voor jouw ideeën
We respecteren elkaar en omarmen jouw ideeën om nog succesvoller te worden. We dagen je graag uit!

Herken jij onze ambitie en wil jij met behulp van jouw unieke waarde hier een bijdrage aan leveren? Solliciteer direct!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Bij Olympia werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst. Wij maken graag kennis met je.