Waar staan wij voor?

Olympia geeft werk betekenis. Stel je voor dat we kiezen voor een maatschappij waarin we allemaal werk van betekenis doen. Dat we, met het werk wat we doen, de wereld iedere dag een beetje beter en gelukkiger maken. Zijn we dan gek? Misschien wel. Maar wellicht is die keuze zo gek nog niet. Herken jij deze ambitie en wil jij met behulp van jouw unieke waarde hier een bijdrage aan leveren? Solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Voor onze inhouse vestiging bij de Technische Unie in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een (ervaren) Planner. Als Planner bij Olympia ben je verantwoordelijk voor de volledige planning van de flexpool en los je eventuele problemen en onderbezetting snel en adequaat op. Samen met jouw collega’s weet je de opdrachtgever optimaal te bedienen door het zo efficiënt mogelijk managen van de flexpool. Aangezien je inhouse zit bij de klant, ken je niet alleen de klant heel goed, maar ook de flexkrachten die aan werk zijn. De flexkrachten komen regelmatig bij je binnen met de meest uiteenlopende vragen.

De dagelijkse werkzaamheden als Planner bestaan onder andere uit:

 • Het zo efficiënt mogelijk plannen van alle diensten passend bij de inzetbaarheid, contractvorm en contracturen van de kandidaten;
 • Afstemming en overleg met operationele en tactische contactpersonen van de opdrachtgever;
 • Het registreren van de planning in het automatiseringssysteem;
 • Proactief contact onderhouden met je uitzendkrachten, waaronder aanwezigheid op de werkvloer;
 • Anticiperen op onverwachte capaciteitsafwijkingen zoals verzuim en no shows;
 • Het signaleren van tekortkomingen en het optimaliseren van processen;
 • Administratieve werkzaamheden zoals verlof – en verzuimregistratie en rapportages.

OLY img vacancy 016

Wie ben je?

Voor de functie van Planner zijn wij op zoek naar een iemand die minimaal één jaar werkervaring heeft in de rol van Planner of een soortgelijke functie. Je bent iemand die snel kan schakelen en continu het overzicht kan bewaken. 

Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven, de kwaliteit verlies je daarbij niet uit het oog. Je schept orde binnen een hectische werkomgeving door je werkzaamheden te organiseren en kan prima zelfstandig werken. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden, uitstekende planningsvaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken. Aan initiatief ontbreekt het je niet! 

Als Planner beschik je verder over:

 • MBO+ werk – en denkniveau; 
 • Ervaring met poolmanagement in de commerciële dienstverlening of in de uitzendbranche is een pré;
 • Je bent bereid minimaal 32 uur te werken en soms wisselende diensten (tussen 05.30 – 17.30 uur en af en toe de weekenden);
 • Rijbewijs B of in staat om de locatie op elk gewenst moment te bereiken;
 • Een flexibele mindset, je bent in ieder geval beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag. 

Waar ga je werken?

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus! Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven ondernemende managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigen beheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben zowel de drive als resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!

Wat mag je verwachten?

Een avontuur bij een uitzendorganisatie met een spirit van ondernemerschap, warme (en toch zakelijke) collegialiteit en grote ambities. Bij Olympia werken we vanuit gedeelde kernwaarden met als ideaal een samenleving waarin iedereen zich optimaal ontwikkelt door werk dat voldoening geeft. Professionele ontwikkeling en zelfontplooiing vanuit jouw eigen ondernemerschap zijn daar een mooie uitwerking van. We kunnen je een inhoudelijk uitdagende rol en steile leercurve bieden met uiteraard doorgroeimogelijkheden in de toekomst.

 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen;
 • Aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen en korting op je sportabonnement;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden via de OLYMPIA Academy tot Accountspecialist of Intercedent;
 • Werken met de leukste collega’s, een innovatieve werkomgeving en vooral heel veel werkplezier!
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Bij Olympia werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst. Wij maken graag kennis met je.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over Olympia? Of meer over de functie? Ik ben bereikbaar op 06 51 05 70 91 of via corporaterecruitment@olympia.nl.
Ken jij iemand anders waarvoor dit dé droombaan zou kunnen zijn? Stuur deze vacature dan vooral door en geef zo betekenis aan werk.