Waar staan wij voor?

Olympia geeft werk betekenis. Stel je voor dat we kiezen voor een maatschappij waarin we allemaal werk van betekenis doen. Dat we, met het werk wat we doen, de wereld iedere dag een beetje beter en gelukkiger maken. Zijn we dan gek? Misschien wel. Maar wellicht is die keuze zo gek nog niet. Herken jij deze ambitie en wil jij met behulp van jouw unieke waarde hier een bijdrage aan leveren? Solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als Senior Financial Controller ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de (financiële) rapportages. Als afdeling verzorgen, ontwikkelen en optimaliseren jullie de periodieke (financiële) management cijfers voor de directie, aandeelhouders en financiers van Olympia. Jij draait je hand niet om voor het voorbereiden van (interim) audits en participeert hierbij actief.

Als Senior Financial Controller neem je de leiding als het gaat om consolidatievraagstukken en inrichtingsvraagstukken. Je speelt een grote rol bij het ontwerpen, bouwen, onderhouden en toepassen van het risk en control framework van Olympia en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de Manager Financial Control en de overige leden van het Finance Management Team.

Samen met de Manager Financial Control zet je de lijnen uit voor de afdeling Financial Control. In jouw rol als Senior Financial Controller verwachten wij dat je jouw collega’s proactief coacht en dat je jouw inhoudelijk kennis (over de grenzen van het Financial Control team heen) graag deelt met de collega’s van de Finance afdeling.

Olympia is een “digital first”-organisatie. Alle nu nog handmatige processen worden zoveel als mogelijk gedigitaliseerd, dus ook binnen Financial Control. Op dit moment is dat proces in volle gang. In jouw rol als Senior Financial Controller draag je bij aan de verdere digitalisering en zorg je er voor dat ondertussen de huidige operatie tegelijkertijd kwalitatief op hetzelfde niveau doordraait. Je kijkt niet alleen naar digitaliseringsmogelijkheden in onze organisatie zelf, maar zoekt ook naar efficiency mogelijkheden in de samenwerking met onze leveranciers of partners.

In de rol van Senior Financial Controller maak je deel uit van de afdeling Financial Control bestaande uit (met jou erbij!) 6 collega’s. Je rapporteert aan de Manager Financial Control (Egon Huijnen) die rechtstreeks rapporteert aan onze CFO Susan Swarte.

Ben jij een hands-on, ondernemende en resultaatgerichte Financial Controller en wil je ons helpen bij het beetpakken (én tot het einde volbrengen!) van complexe vraagstukken in een snel veranderende organisatie? Lees dan snel verder!

OLY img vacancy 015

Wie ben je?

De ideale kandidaat:

 • Is 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Beschikt over academisch werk- en denkniveau (Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie) bij voorkeur aangevuld met een post master opleiding zoals RA (dit is een pré);
 • Beschikt over minimaal 6 jaar relevante werkervaring (big-4 ervaring is een pré);
 • Is een teamspeler, denkt in oplossingen en heeft oog voor verbetering en optimalisatie;
 • Is proactief, kan snel schakelen in een veranderende omgeving en beschikt over een kritische werkhouding;
 • Beschikt over een sterk analytisch en communicatief vermogen, is organisatiesensitief en klantgericht;
 • Weet beoogde doelstellingen te realiseren en complexe vraagstukken beet te pakken en tot het einde te volbrengen in een snel veranderende organisatie;
 • Beschikt over een hoge mate van persoonlijke integriteit in combinatie met een ondernemende mentaliteit;
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Wil graag het verschil maken en is bovenal een leuke en gezellige collega om in je team te hebben! 

Waar ga je werken?

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Sinds de overname van Olympia in 2016 waait er een frisse wind en voel je de nieuwe energie. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie,

een franchisemodel gecombineerd met eigenbeheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk en investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!

Wat mag je verwachten?

Een avontuur bij een uitzendorganisatie met een spirit van ondernemerschap, warme (en toch zakelijke) collegialiteit en grote ambities. Bij Olympia werken we vanuit gedeelde kernwaarden met als ideaal een samenleving waarin iedereen zich optimaal ontwikkelt door werk dat voldoening geeft. Professionele ontwikkeling en zelfontplooiing vanuit jouw eigen ondernemerschap zijn daar een mooie uitwerking van. We kunnen je een inhoudelijk uitdagende rol en steile leercurve bieden met uiteraard doorgroeimogelijkheden in de toekomst.

En verder bieden we je uiteraard:

 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een pensioenregeling, een bonusregeling, 32,5 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, een smartphone en laptop;
 • Een inspirerende, moderne en bovenal duurzame werkplek. Wij zijn gevestigd in het Pharos-gebouw tegenover station Hoofddorp;
 • Elke dag een wisselende en gezonde lunch, geserveerd in Cape Karpa’s foodcourt in Pharos. Wij bieden je een tegemoetkoming voor de lunch. Voor een warme of uitgebreide lunch reken je een kleine eigen bijdrage af;
 • Opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw ontwikkeldoelen.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over Olympia? Of meer over de functie van Senior Financial Controller? Ik ben bereikbaar op 06 30 41 36 85 of via corporaterecruitment@olympia.nl. Ken jij iemand anders waarvoor dit dé droombaan zou kunnen zijn? Stuur deze vacature dan vooral door en geef zo betekenis aan werk.