Waar staan wij voor?

Olympia geeft werk betekenis. Stel je voor dat we kiezen voor een maatschappij waarin we allemaal werk van betekenis doen. Dat we, met het werk wat we doen, de wereld iedere dag een beetje beter en gelukkiger maken. Zijn we dan gek? Misschien wel. Maar wellicht is die keuze zo gek nog niet. Herken jij deze ambitie en wil jij met behulp van jouw unieke waarde hier een bijdrage aan leveren? Solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Heb jij ervaring als Recruiter en vind jij het leuk in grote getale te werven? Ben jij op de hoogte van de arbeidsmarkt en weet jij hierop in te spelen met behulp van campagnes en social media? Ben jij creatief en weet jij potentiële kandidaten te werven als geen ander? Lees dan snel verder!

Wij zitten met ons GVB team gevestigd op onze vestiging in Amsterdam. Vanuit deze locatie verzorgen wij o.a. de planning, werving en administratie voor onze klant GVB. Ook is het onze taak om ervoor te zorgen dat onze uitzendkrachten iedere dag weer met plezier naar het werk komen. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij op dit moment een Recruiter. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van a tot z. Heb je verfrissende ideeën of zie jij kansen liggen, jij krijgt de vrijheid om alles wat nodig is aan te grijpen en in te zetten!

Ook vallen de volgende werkzaamheden onder andere binnen jouw takenpakket:

 • het inventariseren van de behoefte van de klant;
 • het schrijven en publiceren van vacatures;
 • het geven van informatiesessies en het voeren van sollicitatiegesprekken;
 • het afnemen van capaciteitstesten en assessments;
 • het begeleiden en observeren van rollenspellen;
 • het coördineren van opleidingen en medische keuringen;
 • het aanmaken van contracten en overige administratieve werkzaamheden.

OLY img vacancy 001

Wie ben je?

Als Recruiter ben je proactief, resultaat- en klantgericht. Je vindt het leuk om kandidaten te werven voor grote aanvragen. Met jouw positieve instelling en energie weet je mensen te overtuigen en te motiveren. Met jouw creatieve mindset weet jij welke kanalen je moet gebruiken om potentiële kandidaten aan je te binden!

Jij bent communicatief sterk, organisatiebewust en in staat om snel met anderen te verbinden en goed samen te werken. Daarnaast verwachten we het volgende:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
 • Je ziet het als een uitdaging om werkprocessen te optimaliseren en in te regelen;
 • Je ziet kansen die te maken hebben met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en deze grijp je aan;
 • Je bent in staat om met verbetervoorstellen te komen en deze te implementeren en borgen;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je ziet jezelf terug in de volgende competenties; onderzoeker, verfrissend, initiatiefnemer, flexibel, creatief en durf.

Waar ga je werken?

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus! Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven ondernemende managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigen beheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben zowel de drive als resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!

Wat mag je verwachten?

Een avontuur bij een uitzendorganisatie met een spirit van ondernemerschap, warme (en toch zakelijke) collegialiteit en grote ambities. Waar je persoonlijke ontwikkeling vorm krijgt, in een prettige werkomgeving met een grote diversiteit aan collega’s.
En verder bieden we je uiteraard:

 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een pensioenregeling, een bonusregeling, 32,5 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden via de OLYMPIA Academy en trainingen;
 • Aantrekkelijke collectieve werknemersverzekeringen en korting op je sportabonnement;
 • Gezellige borrels en activiteiten;
 • Werken met de leukste collega’s, een innovatieve werkomgeving en vooral heel veel werkplezier!
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Bij Olympia werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst. Wij maken graag kennis met je.
 

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over Olympia? Of meer over de functie van recruiter GVB? Merve Kaplan is bereikbaar op 06 51 05 70 91 of via m.kaplan@olympia.nl. Ken jij iemand anders waarvoor dit dé droombaan zou kunnen zijn? Stuur deze vacature dan vooral door en geef zo betekenis aan werk.