Waar staan wij voor?

Olympia geeft werk betekenis. Stel je voor dat we kiezen voor een maatschappij waarin we allemaal werk van betekenis doen. Dat we, met het werk wat we doen, de wereld iedere dag een beetje beter en gelukkiger maken. Zijn we dan gek? Misschien wel. Maar wellicht is die keuze zo gek nog niet. Herken jij deze ambitie en wil jij met behulp van jouw unieke waarde hier een bijdrage aan leveren? Solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Procesmanager Inhouse. Het betreft een landelijke rol, maar gezien de samenstelling van het team en de verspreiding van de klanten, gaat onze voorkeur uit naar iemand die woonachtig is in het midden van het land. 

Als Procesmanager Inhouse ben je bij verschillende volume klanten verantwoordelijk voor:

 • De implementatie van onze volledige dienstverlening bij nieuwe en bestaande klanten;
 • Instructie en borging van de dienstverlening bij onze Inhouse teams;
 • Projectmatig verbeteren van alle interne en externe processen;
 • Het doen van voorstellen ten behoeve van ontwikkeling van concepten; 
 • Het uitrollen van efficiency maatregelen en het realiseren van productiviteitsdoelstellingen;
 • Het inhoudelijk ondersteunen van onze salesorganisatie bij offerte – en tendertrajecten. 
Implementatie van onze dienstverlening, tijdsbesparing- en verbeterprojecten en de juiste borging hiervan moeten leiden tot het vergroten van het marktaandeel en een hogere winstbijdrage dan wel tijdsreductie voor de inhouse vestiging, eigen beheer vestigingen en onze ondernemers. 

Wie ben je?

Als Procesmanager Inhouse ben je proactief, resultaat – en klantgericht . Je hebt ervaring met projectmatig werken en deinst niet terug voor een hoge werkdruk. Met jouw positieve instelling en energie weet je mensen te overtuigen, te motiveren en te mobiliseren. Je bent communicatief sterk, organisatiebewust en in staat om je snel met anderen te verbinden en goed samen te werken. Daarnaast ben je zelfstandig, initiatiefrijk en wil je je graag verder ontwikkelen. 

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Lean certificatie; 
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de uitzendbranche;
 • Ervaring met proces- en projectmatig werken;
 • Ruime ervaring met volume inhouse klanten en verandermanagement.

Waar ga je werken?

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Sinds de overname van Olympia in 2016 waait er een frisse wind en voel je de nieuwe energie. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigenbeheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk en investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!

Wat mag je verwachten?

Een avontuur bij een top 5 speler onder de Nederlandse uitzendbureaus met een spirit van ondernemerschap en grote ambities. Waar jij je persoonlijke ontwikkeling kunt waarmaken in een prettige omgeving met een grote diversiteit aan collega’s.
En verder bieden we je uiteraard:

 • Een prima salaris (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een pensioenregeling, bonusregeling, 32,5 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, een leaseauto, smartphone en laptop;
 • Een team dat elkaar ontwikkelt en ondersteunt waar nodig in een open en transparante samenwerking;
 • Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie aanstekelijk werkt. De door jou ingebrachte kennis, ervaring en vernieuwende ideeën alle ruimte krijgen!
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Bij Olympia werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst. Wij maken graag kennis met je.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over Olympia? Of meer over de functie van Procesmanager Inhouse? Onze Corporate Recruiter Merve Kaplan is bereikbaar op 06 51 05 70 91 of via corporaterecruitment@olympia.nl. Ken jij iemand anders waarvoor dit dé droombaan zou kunnen zijn? Stuur deze vacature dan vooral door en geef zo betekenis aan werk.