Waar staan wij voor?

Olympia geeft werk betekenis. Stel je voor dat we kiezen voor een maatschappij waarin we allemaal werk van betekenis doen. Dat we, met het werk wat we doen, de wereld iedere dag een beetje beter en gelukkiger maken. Zijn we dan gek? Misschien wel. Maar wellicht is die keuze zo gek nog niet. Herken jij deze ambitie en wil jij met behulp van jouw unieke waarde hier een bijdrage aan leveren? Solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Voor onze inhouse vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren Accountspecialist. Als Accountspecialist krijg jij de verantwoordelijkheid voor onze klant DHL. Dit betekent dat jij samen met je team, dat bestaat uit meerdere planners en recruiters, de vrijheid hebt om onze dienstverlening richting de klanten en flexkrachten nóg beter te maken. De klanten van de inhouse vestiging adviseer jij op het gebied van HR-, recruitment- en capaciteitsvraagstukken. Hiervoor gebruik je jouw reeds opgedane ervaring binnen een inhouse omgeving en de specialisten van Olympia Nederland, zoals de proces- en regiomanager. Zij steunen, begeleiden en adviseren jou op de achtergrond.

Je bent gedisciplineerd en toegewijd, maar vooral een teamplayer die op een informele manier met het team samenwerkt. Je ontwikkelt, begeleidt en steunt je team met de werving en selectie, de dagelijkse planningen en het poolmanagement. Daarnaast analyseer je de huidige manier van werken en optimaliseer je processen om nóg effectiever en efficiënter te werken. Aangezien de wereld van inhouse en onze klanten constant in beweging is, zal je naast de genoemde werkzaamheden voldoende extra uitdagingen tegenkomen waar jij met volle energie mee aan de slag kunt.

OLY img vacancy 013

Wie ben je?

Als Accountspecialist ben je klantgericht, anticipeer je op (on)uitgesproken wensen van de klant en bouw je een goede relatie op met de klanten. Daarnaast inspireer en help je jouw eigen team. Je vindt het leuk om met de dagelijkse hectiek om te gaan, kan op meerdere borden schaken, bent communicatief zeer vaardig en gericht op resultaat.

Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in leidinggeven, coachen en plannen;
  • Ervaring met het bedienen van grote volumeklanten;
  • Ervaring in de uitzendbranche en/of in de logistiek/productie is een pré;
  • Een rijbewijs B om op elk gewenst moment naar verschillende locaties te gaan;
  • Wij bieden een avontuur bij een top vijf speler onder de Nederlandse uitzendbureaus met een spirit van ondernemerschap en grote ambities. Je komt te werken in een prettige, informele omgeving met een grote diversiteit aan collega’s. Er wordt kei hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte voor een lach. Door die combinatie komen we tot de beste resultaten.

Waar ga je werken?

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Sinds de overname van Olympia in 2016 waait er een frisse wind en voel je de nieuwe energie. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. Deze ligt verankerd in onze organisatie, een franchisemodel gecombineerd met eigenbeheer vestigingen. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk en investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s en we hebben de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Met zowel landelijke als lokale expertise combineren we het beste van twee werelden en vormen we samen een sterke landelijke organisatie met een herkenbaar merk. En dát maakt ons uniek!

Wat mag je verwachten?

Een avontuur bij een uitzendorganisatie met een spirit van ondernemerschap, warme (en toch zakelijke) collegialiteit en grote ambities. Bij Olympia werken we vanuit gedeelde kernwaarden met als ideaal een samenleving waarin iedereen zich optimaal ontwikkelt door werk dat voldoening geeft. Professionele ontwikkeling en zelfontplooiing vanuit jouw eigen ondernemerschap zijn daar een mooie uitwerking van. We kunnen je een inhoudelijk uitdagende rol en steile leercurve bieden met uiteraard doorgroeimogelijkheden in de toekomst.


En verder bieden we je uiteraard:

  • Salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een pensioenregeling, bonusregeling en 32,5 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, smartphone en laptop;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden tot proces-, klant- of regiomanager.
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Bij Olympia werken mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst. Wij maken graag kennis met je.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over Olympia? Of meer over de functie? Onze Corporate Recruiter Merve Kaplan is bereikbaar op 06 51057091 of via corporaterecruitment@olympia.nl.

Ken jij iemand anders waarvoor dit dé droombaan zou kunnen zijn? Stuur deze vacature dan vooral door en geef zo betekenis aan werk.